Willy Griis

Jeg kommer fra et hjem der på ingen måde var religiøst. Jeg mødte en dejlig pige, Hanne, der ligeledes er fra et hjem der ikke var præget af nogen tro. Vi var henholdsvis 15 og 16 år, da vi mødtes. Jeg blev sat i slagterlære, som min mor sagde: "Noget skal du jo lave." I forbindelse med mit arbejde mødte jeg en ældre kristen dame på 79 år. Hun havde mødt Jesus i et syn og var derved blevet frelst og tilhørte Indre Mission. Hun vidnede for mig om Jesus og det førte til, at jeg modtog Jesus som min personlige frelser. Kort tid derefter tog også Hanne imod Jesus som sin frelser. Vi var da 21 år og blev gift samme år, det var 1961. Jeg blev døbt med Helligånden seks måneder efter min frelse. Vi har fået tre børn, en dreng Simon og to døtre Maria og Elisabeth. Vi begyndte at gå til møde i Indre Mission i Randers i missionshuset Saron. Jeg var hurtigt i gang med traktatuddeling i byen og var med til, at starte et ungdomsarbejde, som jeg blev formand for. Senere kom jeg ind i bestyrelsen, som den yngste der nogensinde havde været i bestyrelsen. Missionæren tog mig med ud for at holde møde i forskellige missionshuse og snart fik jeg taletilladelse fra Indre Missions hovedbestyrelse og begyndte at holde mine egne møder.

Senere flyttede vi til Næstved og blev bestyrerpar for et lokalt ejet Blå Kors-hjem, med 21 alkoholikere. Vi havde mange dejlige oplevelser dér, med mennesker der tog imod Jesus, som deres frelser og oplevede også at flere blev helbredt ved bøn. Efter Blå Kors fik vi ansættelse på KFUM i Sundby på Amager, igen som bestyrerpar. Jeg holdt flere møder omkring på Sjælland, også i frikirkelige kredse. Nu blev dåbsspørgsmålet aktuelt for os og vi lod os voksendøbe i Den apostolske Kirke i København. Her blev Hanne også døbt med Helligånden og vi fik hurtigt fyresedlen fra KFUM.

Nu rejste vi tilbage til Randers, hvor vi startede en frikirke, der i dag bærer navnet Den apostoliske Pinsekirke, som jeg var forstander for i 21 år. Derefter overtog min søn Simon Griis lederposten, sammen med nogle gode ældstebrødre og har den idag. Jeg har gennem årene holdt møder i mange sammenhænge, forkyndt frelse, helbredelse, helliggørelse og lys over de sidste tider. Det var i meget korte træk min åndelige udvikling.

Ønsker i forbøn for helbredelse, så kontakt mig på tlf. 2538 7990 eller klik her for at sende en mail.

Hilsen Willy Griis

Willy Griis (c) 2010