Kampen om Sandheden
Skriv efter dit mirakel
MIT MIRAKKEL!

”Vore sygdomme bar han, tog vore smerter på sig.” Es.53:4

Mit hjerte er fyldt af tak og pris til Jesus, han har helbredt mig for slidgigt i min venstre hofte og jeg ønsker at ære og ophøje Jesus gennem disse linjer.

Jeg er så glad og taknemlig, det er vidunderlig at opleve når Jesus kommer og berører vort legeme og helbreder os. Jesus tog mine smerter på sig og jeg fik lægedom ved hans sår, halleluja.

Jeg har i flere år døjet meget med smerter i min venstre hofte og det blev værre og værre. Når vi havde kørt i bilen kunne jeg næsten ikke gå, når jeg steg ud af den, men måtte ofte humpe af sted.

I august måned 1987 var jeg hos lægen for at få målt mit blodtryk, da fortalte jeg ham om min hoftesmerter. Han undersøgte mig og sagde, at det var slidgigt. Han kunne for nuværende tilbyde mig nogle smertestillende tabletter. Jeg ønskede ikke disse tabletter, men lægen sagde til mig: Det kan du blive nødsaget til, men de helbreder dig ikke. Det ender med, at du skal opereres i din hofte. Det var ikke rart at få at vide. Jeg bad derefter meget til Jesus om han ikke nok ville gribe ind og helbrede mig.

Ved et møde kort tid efter i Rangstrup, gik jeg frem til forbøn og mødets taler Willy Griis bad for mig. Da kendte jeg en forvisning om, at nu greb Jesus ind og det gjorde han. Jeg kunne straks mærke en bedring og efter nogle dage var alle smerter væk. Jeg var helbredt og har ikke haft smerter siden. Og det har stået sin prøve. Min mand og jeg plejer hvert år at sælge 400 julehæfter. Jeg havde altid mange smerter når vi gik så meget, men nu kunne jeg gå hele turen uden smerter. Al ære og pris til Jesus alene.

Ingrid Nissen, Sommersted
MIT VIDNESPYRD TIL GUDS ÆRE

Jeg vil fortælle, hvad Jesus har gjort for mig. I december 1997, tre uger før jul, var vi til et møde i Den Apostoliske Pinsemenighed, Gl. Hobrovej 38, Randers. Da mødet var slut, kunne jeg mærke at et migræneanfald var på vej, når jeg fik migræne var det ikke kun stærk hovedpine, nej jeg besvimede eller kastede voldsomt op, og det kostede tre dage i sengen hver gang. Jeg kontaktede Willy Griis, som var på mødet og spurgte om han ville bede for mig. Han svarede ja, det ville han gerne, for det ville vi ikke finde os i. Der blev bedt for mig og jeg har nu i over fire år ikke haft migræne og jeg spiser hvad der passer mig i tro på, at når Jesus sætter fri er vi virkelig fri.

Kort tid efter så jeg at mine fingre var nærmest ved at blive sorte og fik at vide af min læge, at det var en blokering i nakken som gjorde det. Jeg havde også fået nogle galdestensanfald, som kom ret ofte, til det sagde min læge, at der skulle en operation til, hvis jeg skulle være fri fra disse smerter. Jeg opsøgte igen Willy Griis og spurgte om han ville bede for min nakke og mine hænder, men jeg glemte at tale til ham om mine galdestensanfald. Han bad for mig og en dag jeg stod og vaskede hænder opdagede jeg at mine hænder var ved at få den normale farve igen. Nu to år efter er mine hænder helt normale. Men Jesus var nådig, da jeg fik bedt for hænderne tog Jesus også mine galdestenssmerter og jeg mærker ikke mere til det. Mange siger idag, at helbredelse hører til, da Jesus gik på jorden. Nej, Jesus helbreder også i dag, når vi kommer til ham. PRISET VÆRE HANS NAVN.

Annie, Hadsund
GUD GJORDE ET MIRAKEL

Vi er et par glade forældre, der har oplevet, at Gud har gjort et mirakel for vores lille datter. Helle var hårdt angrebet af astma, og vi var meget bekymrede for hende. Mange nætter er gået uden søvn, vi skiftedes til at sidde ved sygesengen, når angrebene satte ind. Vores lille pige kunne næsten ikke få luft, og des mere hun kæmpede for at trække været, des mere steg feberen. Vi husker særlig en aften, hvor feberen var over 40, og der hastigt blev sendt bud efter lægen, i en sådan situation gå der mange tanker gennem ens hjerne.

Vores læge prøvede alle muligheder. Han ordinerede neutraliserende midler mod statisk elektricitet, som skulle sprøjtes på alle vegne i vort hjem, men desværre uden resultat, angrebene forsatte. Så beslutte lægen, at alle vore møbler skulle udskiftes og gardinerne ombyttes, blomsterne gennemgås, men stadig uden resultat.

Derefter blev vores datter indlagt på Centralsygehuset. Her prøvede man på forskellig måde at finde ud af, hvad der var skyld i sygdommen. Vores datter blev podet med forskellige ting, for at se om der var udslag. Til sidst opgav lægerne, og vi fik vores datter hjem igen, de kunne ikke gøre noget for hende og anfaldene fortsatte. På det tidspunkt havde lægerne arbejdet med vores datter ca. et år.

Jeg husker meget tydeligt, det var en lørdag formiddag, hvor Helle havde et anfald, at jeg talte med Willy Griis. Da jeg fortalte ham det med min datter udbrød han, jeg beder for hende i eftermiddag. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle tro om en sådan udtalelse, personligt kendte jeg ikke Gud eller forbønnens magt. Men hen på eftermiddagen holdt anfaldene gradvist op, og om aftenen var hun helt rask, og hun har ikke siden den dag haft denne sygdom. Gud havde gjort et mirakel.

Clara og Jens
HELBREDT FOR FORGIFTNING

Siden jeg modtog Jesus som min personlige frelser, har jeg flere gange oplevet at han har helbredt både min familie og mig for sygdom. I det tilfælde jeg vil fortælle om her, var jeg dog på en særlig måde afhængig af hans nåde.

På krykker
Jeg fik en læreplads, men den mandag jeg skulle begynde, bemærkede jeg en ømhed i min hæl. Dagen efter var det værre og næste dag endnu værre. Torsdag kunne jeg ikke engang gå og måtte blive hjemme. Fredag havde jeg ondt i begge hæle, og orange og lilla plamager havde bredt sig på fødderne og fodleddene begyndte at blive ømme.

Jeg gik til lægen, som gav mig noget smertestillende og et par krykker men ellers kunne han ikke fortælle hvad der var galt med mig. Lørdag havde jeg sa mange smerter, at jeg knapt kunne bøje armen. Jeg spiste gigtpiller for at kunne rejse mig på krykkerne. Jeg slæbte mig afsted med en tyk pude bundet under hver fod, og det var da også sådan at jeg, med stort besvær, mødte op i Fri Evangelisk Forsamling i Randers om søndagen.

Jeg fik forbøn
Jeg kunne lige fra starten af mødet mærke Guds Ånd virke på en speciel måde. På et tidspunkt blev jeg bedt om at sætte mig op foran i forsamlingen, hvor de ældste salvede mig med olie, som der står om i Jakobs Brev, og menigheden bad for mig. Willy Griis lagde sine hænder på mig og bad indtrængende for mine lemmer og led - og jeg vidste, at jeg var helbredt! Willy bad mig om at gå frem og tilbage uden krykker, og jeg forlod mødet med krykkerne under armen.

Helbredt
Dagen efter mødte jeg efter aftale op hos lægen, der nu kunne fortælle mig at mine blodprøver viste at jeg havde yersenia, som ligner salmonella, og som ligesom denne kan give reaktiv gigt. Om tirsdagen var jeg tilbage på arbejdet, hvor en kammerat fortalte mig, at han havde haft nøjagtig de samme symptomer. Dette havde kostet ham en indlæggelse i fjorten dage, og at han derefter havde været syg det meste af et år. Han spurgte mig om jeg fik smertestillende piller, og da gik det op for mig, at jeg havde glemt at tage dem.

Jeg blev fuldstændig rask og har været det siden, takket være Guds overnaturlige indgriben.

Peter Hvidtved Larsen
Til top
"Og Gud gjorde usædvanlige undergerninger ved Paulus' hænder, så man endog bragte tørklæder og bælter fra hans legeme til de syge, og sygdommene veg da fra dem."

Ap. Gerninger 19:11-12a


Optimeret til
MS Internet Explorer 5.0+

© 2002-03 Willy Griis