Kampen om Sandheden
Bedeemne

Forskellige forbønsemner
(Aktuelle)

• Forbøn mod mentale blokeringer

Jeg vil gerne bede om at få fjernet min mentale blokering. Bede om at lade bægeret gå mig forbi nu.

Dorthe


• Forbøn for en genforening af min familie

Hej,

Undskyld jeg maser mig på. Jeg har besøgt din hjemmeside. Jeg har brug for et mirakel i mit liv. Jeg er for nylig blevet skilt fra Anette. Jeg ønsker så inderligt at komme hjem til hende og vores børn.

Jeg har bedt til Gud gennem lang tid, men svaret lader vente på sig.

Mit liv kører i ring for mig. Der er øjeblikke hvor jeg føler jeg kan klare det, for kort tid efter at blive overmandet af omstændighederne.

Jeg vil gerne at du beder for mig. Bøn for en genforening af min familie. Bøn for genoprettelse af mit ægteskab med Anette. Bøn for at jeg kan flytte hjem til Anette inden sommer. Gud kan gøre det.

På forhånd tak. Gud velsigne din tjeneste.

Kjeld


• Forbøn for drengen Ami

Kære broder Willy Griis,

Måske kan du huske at vi kom engang til et bønnemøde i efteråret og viste et billede af en handicappet dreng, Ami, født i 1996, som søn af min kones bedste veninde i Oradea, Rumænien. Moren hedder D. og faren S. og S. er præst i en lille baptistmenighed i Oradea (som der findes mange af i denne by). Jeg har faktisk selv været studiekollega af S., dvs. jeg absolverede min bibelskoleuddannelse sammen med ham i 1994/1996 (i 1996 fik vi lov til at tage en statseksamen, men bibelskoleuddannelsen havde været slut i 1994). Det havde været gennem D., at jeg lærte min kone at kende.

Ami havde det lidt bedre efter denne bønneaften, denne gang havde han forskellige slags betændeler. Han lider tit af nogle influenzalignende tilstande (kronisk forkølet) og denne gang blev han så forholdsvis hurtigt rask. Nu blev min kone bedt om, om der ikke kunne bedes for ham igen også i de bønnemøder som vi kommer til, idet forældrene er helt fortvivlede over tingenes gang. Ami mangler nogle led i knæene og er hjerneskadet fra fødslen. Han har meget tit betændelser i næsen, svælget osv. og er meget omsorgskrævende. D. og S. har ikke noget andet barn, de tør nok heller ikke at få ét til, idet de næppe kan klare sig med Ami og dette også kun pga. af den kendsgerning, at D.'s mor V. bor hos familien og hjælper til. Jeg har selv været dernede i december 2001, hvor han "nød mit selskab" (han kunne li' at man viste ham billeder, osv). På dette tidspunkt snakkede han ikke endnu. Han kunne dog forstå noget at det, man sagde til ham. Denne situation er stort set uændret.

Disse folk er alle bibeltroende kristne og ikke disideret "anti-pinse" i deres indstilling, idet man i Rumænien arbejder sammen, pinsefolk og baptisterne, i mange sammenhæng. Vi havde også pinsevenner på bibelskolen; men de er nu heller ikke åndsdøbte i "pinse-teologisk" forstand. (Det er vi jo egentlig heller ikke selv, selv om jeg tror at jeg har haft en oplevelse, hvor jeg blev åndsdøbt, uden dog derved at have fået tungetalens gave i traditionel pinse-teologisk forstand).

Mange tak på forhånd og vi håber at kunne ses på lørdag!

Guds fred,

Mathias og familie


Optimeret til
MS Internet Explorer 5.0+

© 2002 Willy Griis