Kampen om Sandheden
Artikler

Kommer Jesus i vor tid?
ved evangelist Emanuel Minos

En ældre dame på 90 år fra Valdres i Norge fik et syn fra Gud i 1968. Emanuel Minos holdt møder, hvor hun boede. Han fik mulighed for at træffe hende, og hun fortalte ham, hvad hun havde set. Han skrev det ned og lagde det i en skuffe. Men nu 30 år efter, forstår han, at han må dele dette syn med andre.

Den ældre dame fortæller: "Jeg så tiden, lige før Jesus kommer og jeg så den tredje verdenskrig bryde ud. Jeg så begivenhederne med mine naturlige øjne. Jeg så verden som en slags globus. Jeg så Europa, land efter land. Jeg så Skandinavien. Jeg så Norge. Jeg så visse scener, som vil finde sted lige før Jesus kommer. Katastrofer som vi aldrig før har set magen til.

Lige før Jesus kommer og lige før tredje verdenskrig bryder ud, vil der blive en afspænding. Der bliver fred mellem stormagterne i øst og vest (husk på, at dette var i 1968, hvor den kolde krig var på sit højeste; E. Minos). I den tid vil der blive nedrustning i mange lande. Vi er ikke forberedte når krigen kommer. Den tredje verdenskrig vil begynde fra helt uventet side.

Der vil opstå en lunken holdning uden sidestykke blandt de kristne, et frafald fra sand, levende kristendom. Kristne vil ikke være åben for ransagende forkyndelse. De vil ikke, som før i tiden høre om synd og nåde, lov og evangelium, bod og bedring. Der kommer et surrogat i stedet: Lykkekristendom.

Det vi komme til at dreje sig om at have succes og om at være noget. Det vil dreje sig om materielle goder, ting som Gud aldrig har lover os på denne måde. Kirker, bedehuse og frikirkelokaler vil blive mere og mere tomme. I stedet for den forkyndelse, vi har været vandt til igennem generationer, som at tage sit kors op og følge Jesus, vil underholdning, kunst og kultur overtage kirker, bedehuse og lokaler, der hvor der skulle være vækkelse, nød og bodsmøder. Dette vil tage til lige før Jesus kommer igen.

Der bliver en moralsk opløsning, som gamle Norge aldrig har oplevet magen til. Folk vil leve som gifte uden at være gift (dette var i 1968 og ordet samlever fandtes ikke; E. Minos). Stor urenhed før ægteskabet, og megen utroskab i ægteskabet, vil blive det naturlige og man vil undskylde det på alle leder og kanter. Det vil også snige sig ind i kristne kredse, og vi vil kæle for det, også synd mod naturen.

Lige før Jesus kommer igen, vil der komme tv-udsendelser, som vi aldrig tidligere har oplevet. (TV var lige kommet til Norge i 1968; E. Minos) TV vil blive fyldt med vold, en så grusom vold, at det lærer folk at myrde og ødelægge hinanden, og der bliver utrygt i vore gader. Folk vil efterligne det de ser. Der bliver ikke èn station på tv. Der vil blive fyldt med stationer (hun kendte ikke ordet kanal, som vi bruger i dag; E. Minos). Det vil blive, som vi har det i radioen, hvor vi kan tage den ene station efter den anden, og det vil blive fyldt med vold. Folk vil bruge det som underholdning. Vi vil se frygtelige scener af mord og ødelæggelse af hinanden, og det vil sprede sig i samfundet. Der vil også blive vist samlivs- scener på tv. De mest intime ting, som forgår i et ægteskab, vil blive vist på skærmen (husk det var i 1968, jeg påtalte at vi har en paragraf, som forbyder det; E. Minos). Da sagde den gamle dame: 'Det vil komme til at ske, og du kommer til at se det. Alt hvad vi har haft før, vil blive brudt ned og der vil blive vist det mest usømmelige for vore øjne.'

Folk fra fattige lande vil komme strømmende til Europa (i 1968 var der endnu ikke noget der hed indvandring; E. Minos). De vil også komme til Skandinavien og Norge. Der vil blive så mange af dem, at folk begynder, at syntes dårligt om dem og bliver hårde over for dem. De bliver behandlet som Jøderne før krigen. Da er målet for vore synder nået (jeg protesterede over det med indvandring, jeg forstod det ikke på det tidspunkt; E. Minos). Da strømmede tårerne ned over den gamle dames kinder. Jeg får det ikke at se, men du vil komme til at se det. Da pludselig kommer Jesus igen og den tredje verdenskrig bryder løs. Det vil blive en kort krig.

Alt, hvad jeg har set af krig før, er den bare barneleg i forhold til denne og den vil afsluttes med en atombombe. Luften vil blive så forurenet, at man ikke kan trække vejret. Det vil komme over flere kontinenter, Amerika, Japan, Australien og de rige lande. Vandet vil blive ødelagt. Vi kan ikke mere dyrke jorden. Resultatet bliver, at kun en rest vil blive tilbage. Og resten i de rige lande vil forsøge, at flygte til de fattige lande. Men de vil være lige så hårde mod os, som vi var imod dem.

Jeg er meget glad for, at jeg ikke skal opleve dette. Men når tiden nærmer sig, må du tage mod til dig og sige dette. Jeg har fået det fra Gud. Den, der har fået sin synd tilgivet og har Jesus som frelser, kan være tryg."


Optimeret til
MS Internet Explorer 5.0+

© 2002 Willy Griis